Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Legume rumenite cu ghimbir
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 350 g chiftele de soia (înmuiate și gata preparate), 5 linguri sos de soia, 1 lingură ghimbir (pudră), 2 linguri ulei de măsline, 600 g amestec de legume asortate opărite și fierte pe jumătate, 3 lingurițe miere.

Mod de preparare: Se amestecă chiftelele - înmuiate (conform indicațiilor de pe ambalaj) și sfărîmate - cu sosul de soia și se adaugă ghimbirul.
Într-un vas larg, se încinge uleiul și se prăjește compoziția, amestecînd, timp de 5 minute.
Se adaugă legumele și se prăjește 3 minute, amestecînd încontinuu.
Se stropește cu mierea și mai ține pe foc 1 minut, amestecînd încontinuu.
Se servește presărat cu semințe de susan rumenite și cu ceapă verde, tocată marunt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.