Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Legume fierte cu smântână
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg legume (țelină, morcov, cartofi, păstârnac), 250 ml smântână, 30 g făină, sare, 50 g telemea sau cașcaval, 50 g unt, mărar sau pătrunjel tocat.

Mod de preparare: Se fierb legumele, se pun într-un vas termorezistent, se pune untul tăiat bucăți. Se combină făina cu smântâna, se pune sare, se toarnă peste legume, fără să se amestece.

Deasupra, se pun cașcaval ras, verdeață tocată și se dă pentru 10 minute la cuptor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.