Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Legume crude cu sos de sardine
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 bulbi de telina, 2 ardei grasi, 1 castravete, 1 kg rosii marunte.
Pentru sosul de ansoa: 250 ml ulei de masline, 2 catei de usturoi, 100 g file de sardine (la sare), 1 lingurita otet, piper.

Mod de preparare: Se spala, se curata si se taie marunt toate legumele si se asaza pe un platou (ceva mai adanc). Intr-un bol termorezistent se sfarma sardinele spalate si zvantate si se amesteca bine cu usturoiul presat. Se pune pe baie de apa si se adauga otetul, batand intruna cu telul. Se incorporeaza uleiul - putin cate putin - si cand sosul se-ngroasa si devine omogen, se condimenteaza cu piper. Sosul se serveste caldut, impreuna cu cruditatile.
Pentru aceasta salata. se pot folosi si alte legume: stifturi de morcov, tulpini de telina, buchetele de conopida, sferturi de ceapa alba, lamele de dovlecei etc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.