Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Kitoza
Rețetă tradițională din Madagascar

Timp de preparare: 5 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: Carne de vită, ciuperci, sare.

Mod de preparare: Este una dintre mâncărurile favorite în Madagascar. Carnea de vită este tăiată, așezată pe o sârmă la uscat. Carnea se va usca în câteva ore. Feliile se pun la pârlit în așa fel încât carnea să nu se ardă. Carnea trebuie luată de pe foc imediat ce începe să devină crocantă. Se consumă cu ciuperci, la micul dejun.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.