Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Inimă de vacă sau de porc la grătar

Ingrediente: Pentru 10 portii: 1,500 kg inima, sare.

Mod de preparare: Inima se curata, și se scot arterele si venele, se cresteaza in lungime sub forma de fisii si se pune pe gratarul incins, uns cu grasime.
Cind sint gata pe o parte, se intorc pe partea opusa, iar cînd sint bine patrunse, se scot de pe gratar, se sareaza si se asaza in farfuria de servire, cu garnitura preferata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.