Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Înghețată cu iaurt și căpșuni
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 400 g capsuni coapte, zeama de la o lamaie, 80 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 300 g iaurt, 100 g frisca batuta, cateva capsuni si boabe de fistic pentru garnisit.

Mod de preparare: Se aleg capsunile, se spala, se lasa sa se scurga, se taie marunt si se pun intr-un castron. Se stropesc cu zeama de lamaie, se presara peste ele zaharul tos si zaharul vanilat si se tin 10-15 minute la frigider sa se patrunda.
Se amesteca bine piureul de capsuni cu iaurtul, se toarna intr-o cutie pentru inghetata, se baga la congelator si se lasa sa se intareasca.
Inghetata se serveste in cupe, garnisita cu capsuni, fistic si putina frisca.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.