Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Inel de cuș-cuș cu pui
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 300 g cuș-cuș, 1 piepturi de pui, 2 ardei grași roșii, 2 cepe, 300 g fasole verde, 3 roșii, boia dulce, 1 ardei iute mic, 2 căței de usturoi, semințe de susan, sare, piper, ulei de floarea-soarelui, pătrunjel, praz.

Mod de preparare: Piepturile de pui se spală, se taie în cubulețe și se pun într-un castron. Se încing patru linguri de ulei într-o cratiță, se adaugă un ardei gras, ardeiul iute și cepele tăiate mă­runt, apoi se călesc cîteva minute.
Se pun carnea de pui, sarea și piperul. Se țin pe foc pînă cînd s-a prăjit pieptul de pui, se presară fasolea tăiată în bucăți mici și roșiile în cubulețe.
Se adaugă o cană de apă, o linguriță de boia dulce și usturoiul feliat. Se fierbe timp de 15 minute, se oprește focul și se ține la cald.
Ardeiul gras rămas se taie în cubulețe și se pune într-un castron împreună cu pătrunjelul tocat și două linguri de semințe de susan prăjite într-o tigaie, fără ulei.
Cuș-cuș-ul se lasă la înmuiat în apă fierbinte, se amestecă bine cu legumele din castron, sa­rea, piperul și două linguri de ulei.
Se servește alături de puiul cu legume și se presară verdeață.
În loc de ceapă, se poate folosi praz tăiat în rondele, mînca­rea căpătînd un gust mai dulce.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.