Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Icre Pompadour
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 cartofi nesfărîmicioși, 4 felii mari de somon afumat, 150 ml smîntînă groasă, 30 g icre roșii sau de crap, 4 fire mărar verde, 4 cepe mici (de arpagic), 2 linguri zeamă de lămîie, sare, piper proaspăt măcinat.

Mod de preparare: Spălați cartofii cu peria sub jetul de apă și fierbeți-i 20 min. în aburi.
Tăiați fiecare felie de somon în 4 fîșii.
Curățați ceapa și tocați-o mărunt. Spălați și tăiați (cu foarfeca) 2 fire de mărar.
Într-un bol, amestecați smîntîna, ceapa, mărarul și zeama de lămîie, adăugați sare și piper și puneți sosul astfel preparat la rece.
Cînd s-au fiert cartofii, curățați-i - fierbinți - de coajă și tăiați-i în două pe lung. Înfășurați fiecare jumătate de cartof în fîșiile de somon, garnisiți-le cu sosul de smîntînă și presărați deasupra cîte o linguriță cu icre.
Așezați cartofii pe farfurii împreună cu icrele rămase, decorați-i cu frunzulițe de mărar și serviți-i călduți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2019 Pandora Impex SRL.