Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Hașeu vînătoresc

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Ingrediente: 2-3 kg rasol de vita, din care trebuie sa rezulte aproximativ 1 kg carne, 500 g ficat de porc, 50 g.unt, 300 g ceapa, 2 morcovi (aproximativ 100-150 g), 1 legatura patrunjel verde, 200 g pesmet, 1 ou, 1/2 lingurita ienibahar pisat fin, 1 lingurita de cimbru, 1/2 lingurita ardei iute pisat fin sau boia de ardei iute, 1 tulpina de praz, sare, piper.

Mod de preparare: Rasolul de vita se spala in mai multe ape si se pune la fiert. Cand carnea este bine fiarta, se desprinde de pe os si se toaca impreuna cu ficatul de porc. Cel mai bine este sa se mixeze intr-un mixer, dar se poate folosi si masina de tocat carne. Ceapa, morcovul si patrunjelul se toaca foarte fin, apoi se amesteca cu carnea, oul, pesmetul, condimentele si prazul taiat rondele. Se unge o tava cu o parte din unt. Se rastoarna compozitia in tava. Se niveleaza cu o lingura inmuiata in apa si apoi se aduaga restul de unt, taiat cubulete. Se da la cuptor pentru 1 ora la foc moderat. Se poate servi fierbinte, dar este foarte gustos servit a doua zi, rece, cand se poate taia in felii subtiri.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.