Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gratin de cartofi cu costițe de miel sau berbecuț

Timp de preparare: 1 h 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 coaste de berbecut sau de miel, 750 g cartofi rezistenti la fiert, un ardei rosu, 2 linguri de patrunjel tocat, 100 ml vin alb sec, 100 ml supa de pasare (preparata din concentrat), o lingura de untdelemn, sare, piper.

Mod de preparare: Porniti cuptorul. Ungeti cu untdelemn o tava in care sa intre toate costitele pe un singur rand. Curatati cartofii si taiati-i in rondele groase. Spalati-le si asezati-le peste carnea din tava, pe care trebuie sa o acopere. Spalati ardeiul si taiati-l in rondele subtiri. Presarati-le peste cartofi, la fel ca si patrunjelul tocat.
Amestecati vinul cu supa de pasare si turnati-le peste cartofi (trebuie sa ajunga la acelasi nivel cu cartofii).
Bagati tava in cuptor si lasati-o o ora, pana ce carnea si cartofii sunt gata si tot lichidul evaporat. Serviti-l fierbinte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.