Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gogoșari cu ghebe
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 3 kg ghebe (sau alte ciuperci), 5-6 kg gogoșari, 1/2 l ulei, 1 cană oțet, 1 căpățînă de usturoi, foi de dafin, piper boabe.

Mod de preparare: Se taie ghebele si gogosarii felii si se lasa sa scada in ulei, se amesteca si apoi se fierb impreuna 1/4 ora. Se adauga foi de dafin, piperul, otetul si usturoiul si se mai fierb impreuna inca 1/4 ora. Se pun in borcan si se fierb la bain marie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.