Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gogoșari aperitiv
Rețetă de post (vegetariană)

Ingrediente: 3,5 kg gogosari, 250 ml ulei, 250 g zahar sau miere, 250 ml otet, 400 g pasta de tomate, piper, foi de dafin, sare.

Mod de preparare: Se taie gogosarii in felii subtiri. Separat, se fierbe uleiul, zaharul, otetul, pasta de tomate, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Cind incepe sa clocoteasca, se introduc gogosarii. Se fierb 25 de minute, pina capata consistenta de zacusca. Se pune compozitia fierbinte in borcanele asezate pe un suport metalic, se pun capacele sau se leaga cu celofan si se pun sub patura pina a doua zi. Se asaza la camara. Constituie un excelent aperitiv servit pe felii de piine si ornate cu diverse (frunze de patrunjel, fisiute de maslina, etc.) sau neornate.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.