Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ghiveci cu carne de vacă (II)

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 300 g carne de vacă, 3 dovlecei mici, 3 vinete potrivite, 1 ardei verde, 3 roșii, 2 căței de usturoi, 125 g cașcaval, 1 legătură pătrunjel, ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Spălați toate legumele, apoi opăriți roșiile, le decojiți și le tăiați în sferturi. Ardeiul îl curățați de cotor, îl tîiați fideluță și-l căliți în puțin ulei 5 minute, apoi îl dați deoparte. Tăiați apoi dovleceii și vinetele rondele și le opăriți 2 minute în apă cu sare și 2 linguri de ulei. Le lăsați apoi să se scurgă și, în acest timp, dați carnea prin mașina de tocat și o amestecați cu cașcavalul ras, sare și piper după gust. Amestecați dovleceii și vinetele cu ardeiul călit, roșiile tăiate, usturoiul pisat și verdeața tocată. Așezați apoi toată carnea într-o tavă în care ați pus puțin ulei, o acoperiți cu legumele amestecate, le stropiți cu ulei și presărați sare și piper după gust. Dați ghiveciul la cuptor pentru 45 de minute, la foc potrivit.
Daca e mai ațoasă carnea de vacă, mai întîi fierbeți-o 30 de minute în apă cu sare, apoi treceți-o prin mașina de tocat. Astfel, se va pătrunde mai bine cînd o dați la cuptor.
Adăugați și o lingură de smîntînă în compoziția de carne și aceasta va fi și mai gustoasă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.