Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ghiveci cu carne de pasăre
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 1/2 kg carne de pasăre, 2 cepe, 1 dovlecel, 1 mână păstăi de fasole verde, 1 morcov, 1 țelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 vânătă, 2-3 ardei grași, 1 felie de varză albă, 1 conopidă, 6-7 roșii, 150 ml ulei, frunze de pătrunjel și țelină, sare, piper.

Mod de preparare: Cureți ceapa, morcovul, pătrunjelul și țelina, le tai apoi rondele și le călești pe toate 3-4 minute, în tot uleiul, la foc mic, amestecând mereu. Adaugi carnea tăiată bucăți, torni apă fierbinte cât să le cuprindă, pui o linguriță de sare și lași să fiarbă. Când dă în clocot, pui păstăile de fasole verde rupte în 2-3 bucăți și varza tăiată fideluță. Lași să fiarbă acoperit până se înmoaie toate legumele și adaugi apă dacă scade sosul. Când carnea este fiartă, adaugi ardeiul felii subțiri, dovlecelul tăiat cubulețe, vânăta tăiată bucățele și presată bine ca să se scurgă de zeamă. Lași să fiarbă și după 30 de minute pui roșiile tăiate felii, conopida desfăcută în buchețele, un vârf de cuțit de piper și apă. Mai fierbi totul acoperit la foc mic sau dai la cuptor, la foc potrivit, tot acoperite circa 20 de minute. Le lași apoi să mai fiarbă încă 10 minute ca să mai scadă sosul. Presari pătrunjelul tocat și frunzele de țelină tocate și e gata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.