Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gazpacho andaluz
Rețetă tradițională din Spania
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 10 roșii mari foarte bine coapte, 1 ardei gras, 1 castravete, 1 cățel de usturoi, ulei de măsline, oțet, sare, crutoane de pâine.

Mod de preparare: Roșiile spălate se pun în apă clocotită unde se lasă 5 min., după care se scot și se decojesc. Ardeiul și castravetele se spală, se curăță și se taie mărunt.

Într-un castron, se amestecă cu mixerul (cuțitul pentru supe pasate) roșiile, ardeiul, castravetele și restul de ingrediente și, puțin câte puțin, se adaugă apă până se obține o pastă aproape lichidă (pentru a fi băută). Se toarnă într-un vas mare (eventual o cană de apă de un litru), plină cu gheață.

Se bea, acompaniind de obicei masa de prânz.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.