Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Găluște umplute cu varză roșie
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: ridicată

Porții: 4

Ingrediente: 500 g varză roșie, 2 linguri piure de mere,1 baton scorțișoară, 1 lingură miere, sare, 150 ml vin rosu, 2 cepe tăiate felii, 1 lingură unt de gătit, piper, 1 măr, 2 linguri amidon alimentar, 40 g făină, 2 ouă, sare, pesmet, ulei pentru fript.

Mod de preparare: Se curăță varza, se spală, se taie în jumătate, se scoate cotorul și se taie foarte fin. Se amestecă cu piureul de mere, cu mierea, sarea, vinul roșu, se incorporează scorțișoara și cca.4 ore lăsăm să se pătrundă toate aromele. În untul încins, se călește ceapa, se adaugă varza roșie, presărată cu piper și se călește totul pe foc mic cca.30 min. Se curăță mărul și se rade peste varză. Amidonul alimentar se amestecă cu puțină apă rece și se pune de asemenea peste varză ca să se îngroașe. Scoatem bucata de scorțișoară. Se lasă compoziția de varză să se mai răcească și apoi, cu mîinile ude, formăm găluște de varză roșie, pe care le ținem in congelator 2 ore. Se scot găluștele din congelator, se presară cu făină, le trecem prin ou, apoi prin pesmet și le frigem în ulei încins.
Se servesc cu sos de curry.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.