Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Găluște de ficat cu franzelă pentru supă de carne, de zarzavat sau de roșii

Ingrediente: 100-150 g ficat crud de pasăre, vițel sau porc, 50 g franzelă, 30 g griș, 20 g făină, un ou, 2 linguri untdelemn, o linguriță de ceapă rasă fin, o linguriță cu vîrf de pătrunjel tăiat mărunt, un vîrf de cuțit cu piper.

Mod de preparare: Franzela, muiată o clipă în apă rece și bine stoarsă, se trece prin mașina de tocat, împreună cu ficatul crud și cu ceapa călită un minut în untdelemn. La tocătură, se adaugă oul întreg, pătrunjelul, făina, grișul și piperul și se amestecă bine. Compoziția va fi moale. Supa se va pune într-o cratiță de 3-4 l. Cînd clocotește, se udă lingurița și cu ea se ia din compoziție cîte o gălușcă și i se dă drumul în supă; gălușca se va coagula imediat și nu se va împrăștia. Vor rezulta circa 34 găluște. Se fierb cu capac, în clocote mici, circa 10 minute; după 5 minute, se întorc cu furculița.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.