Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Găluște cu spanac
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 300 g spanac,150 g brînză telemea, 100 g parmezan, 2 ouă, 1 gălbenuș, 200 g făină, sare, piper, unt.

Mod de preparare: Spanacul se spală, se curăță, se opărește și se toacă. Se rade parmezanul. Spanacul se amestecă cu brînza, 50 g parmezan, ouăle și gălbenușul. Se adaugă făina și se frămîntă un aluat omogen. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o oală, se pune la fiert apă cu sare. Cînd fierbe apa, se iau cu lingurița din aluat găluște și se pun la fiert în apă. Se scot găluștele, se lasă să se scurgă, după care se așează într-o formă unsă cu unt. Se presară deasupra restul de parmezan și se dă cîteva minute la cuptor.
Se servesc cu smîntînă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.