Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură de vacă cu sos de brânză

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 100 g salata verde (creata), 1/8 l lapte, 125 g branza Bucegi sau topita, o lingura faina (zeamil) pentru legat sosul, sare, piper, zahar, 8 felii de carne de vita (a 75 g), 2 linguri ulei.

Mod de preparare: Se spala salata, se lasa sa se scurga si se rupe bucati. Se incalzeste laptele, se introduce branza faramitata si se lasa sa se topeasca, amestecand intruna. Se fierbe putin (cateva clocote), se leaga cu faina sau zeamil si se adauga sare, piper si putin zahar.
Se spala carnea, se zvanta, se pipereaza si se prajeste in uleiul incins, circa doua minute pe fiecare parte. Se sareaza, se toarna peste ea sosul de branza si se presara bucatile de salata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.