Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură de porc la tigaie

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 800 g carne de porc, 1 ceapă mare, 1 lingură untură, sare.

Mod de preparare: Carnea spălată se taie în bucăți mici, se sărează și se rumenește în untura bine încinsă, odată cu ceapa tăiată în felii subțiri. Se amestecă ușor pentru ca feliile de ceapă să rămână întregi și frumos rumenite.

Se servește imediat cu mămăliguță.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.