Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură de porc la tavă cu legume pasate

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 kg carne de porc, ulei, 5-6 căței de usturoi, 3-4 cepe, 3 morcovi.

Mod de preparare: Se spală carnea, se sărează foarte puțin și se așează într-o tavă cu ulei și apă, apoi se pune în cuptor.

Ceapa, curățată și spălată, se lasă întreagă, morcovii și usturoiul se taie mărunt, după curățare și spălare și se pun alaturi de friptura din tavă.

Când carnea este bine pătrunsă, se înlătură ceapa, iar morcovii și usturoiul se pasează prin sită și se servesc cu carnea tăiată felii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.