Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură de porc la cuptor

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1/2 but porc, sare, piper, 2-3 căței de usturoi.

Mod de preparare: Se ia un but de porc sau jumătate de but, se sărează, se piperează, se freacă cu usturoi și se lasă astfel cel puțin o oră.

Apoi se așează în tavă, împreuna cu câteva linguri de apă și se dă la cuptor. Se stropește mereu pe deasupra cu zeama din tavă.

Se servește cu cartofi prăjiți și varză murată sau varză călită.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.