Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură de porc în foi de varză

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 1 varza, 1,2 kg carne de porc fara os (spata) legata cu sfoara de bucatarie, 12 felii subtiri de slanina (bacon), 6 catei de usturoi, 30 g unt, 1 lingura Vegeta, sare, piper.

Mod de preparare: Dizolvati Vegeta intr-o cratita cu apa clocotita si fierbeti in ea carnea circa 40 de minute, la foc foarte mic. Lasati-o sa se raceasca in apa de fiert, scurgeti-o si puneti-o deoparte. Intre timp, curatati si spalati varza, desfaceti foile si indepartati tijele si nervurile groase si inmuiati-le 10 minute in apa sarata, clocotita. Sarati si piperati carnea, inveliti-o mai intai in felii de slanina si pe urma in foile de varza oparite si fixati invelisul cu sfoara de bucatarie. Incingeti untul intr-o cratita mai mare, puneti apoi carnea si adaugati 100 ml de apa in care au fiert si cateii de usturoi cu coaja cu tot. Acoperiti-o cu un capac si lasati-o sa fiarba incet aproximativ 40 de minute.
Indepartati sfoara, taiati friptura felii, puneti de jur imprejur cateii de usturoi si serviti-o fierbinte, stropita cu sos.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.