Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Fileuri de pește în haină de cartofi
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 400 g cartofi rosii (nesfaramiciosi), 1 lingura amidon alimentar, 600 g fileuri de peste alb (cod, salau, merlucius), sare, piper, 3 galbenusuri de ou, 1 lingura patrunjel tocat, 4 linguri untdelemn.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja, se spala, se dau pe razatoarea mare. Se storc usor si se amesteca cu amidon.
Se spala fileurile de peste, se zvanta si se condimenteaza. Se amesteca galbenusurile cu patrunjelul tocat. Se da pestele mai intai prin ou, apoi se inveleste cu cartofii rasi. Se prajeste 7 minute pe fiecare parte, in uleiul foarte bine incins.
Se serveste cu o salata de castraveti si rosii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.