Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

File de pește cu condimente
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 4 fileuri de peste alb (de 150 g fiecare), 3 catei de usturoi, 2 albusuri, 3 linguri faina, 2 linguri otet de mere, 4 linguri ulei, 1 lingura seminte de coriandru, 1/2 lingurita chimen macinat, 1 varf de cutit praf de chili, sare, piper.
Pentru garnitura: 500 g broccoli sau conopida, 1 lamaie verde.

Mod de preparare: Preparati garnitura: curatati broccoli sau conopida, desfaceti-le buchetele si fierbeti-le 10 minute.
Intre timp, spalati fileurile de peste, zvantati-le bine, sarati-le si piperati-le.
Puneti intr-o farfurie adanca 3 linguri de faina, iar in alta farfurie albusurile pe care le bateti usor cu furculita. Incingeti intr-o tigaie uleiul, dati pestele, pe rand, prin faina si albus, prajiti-l pana ce se rumeneste frumos pe ambele parti si apoi lasati-l sa se scurga.
Puneti in uleiul ramas in tigaie cateii de usturoi curatati si zdrobiti, otetul, semintele de coriandru, chimenul si praful de chili, adaugati sare si piper si lasati-le sa dea in clocot.
Puneti din nou bucatile de peste in tigaie si lasati-le sa fiarba 5 minute.
Serviti-le fierbinti sau reci, cu felii de lamaie si buchetele de broccoli sau conopida.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.