Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Fasole cu ciolan (I)

Timp de preparare: 1 h

Porții: 4

Ingrediente: 1 ciolan, 5 linguri ulei, 500 g fasole albă, 5 cepe, 2 morcovi, 5 gogoșari roșii, 0,5 l suc de roșii, sare, piper, pătrunjel, cimbru.

Mod de preparare: Se fierbe fasolea la oala de presiune împreună cu ciolanul și morcovii. Se călesc ceapa și gogoșarii tăiați bucăți mari, apoi se adaugă sucul de roșii.

Se amestecă fasolea și carnea curățată de pe ciolan cu sosul preparat mai sus. Se lasă să clocotească 10 min., timp în care se amestecă încontinuu pentru a nu se prinde, apoi se pun piperul, cimbrul și, după ce se răcorește un pic, pătrunjelul.

Se servește cu murături.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.