Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Dovlecei la cuptor
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4-6 dovlecei mijlocii, verzi, 200 g cașcaval ras, 4 roșii, ulei, sare, mărar verde, unt, smîntînă.

Mod de preparare: Se curăță dovleceii de coajă, se taie rondele. Se prăjesc în ulei incins pe ambele părți, auriu, frumos, întorcîndu-i mereu. Se ia un vas de sticlă incasabil sau o cratiță și se așează un rînd de dovlecei prăjiți, un rînd de cașcaval, un rînd de felii de roșii și tot așa pînă se termină cu un rînd de dovlecei deasupra, peste care se pune cașcaval și verdeață. Se adaugă bucățele de unt și smîntînă. Se dau la cuptor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.