Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Dovlecei cu smântână
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 3-4 dovlecei, 200 g smîntînă, o lingură de unt, o lingură de făină, sare.

Mod de preparare: Se curăță dovleceii, se taie sferturi sau cuburi și se pun în apă cu sare, care clocotește (apa numai să-i acopere). Se fierb cîteva minute, apoi se lasă într-o sită să se scurgă. Se răstoarnă într-o cratiță în care am pus untul, se acoperă și se lasă la foc mic. Smîntîna se amestecă bine cu făina, se toarnă peste dovlecei și se lasă să mai fiarbă pe foc mic. După cîteva clocote, se servește. Se poate prepara și cu pulpe de pui. (Dacă dovleceii sînt în floare, se pun întregi, curățați de coajă.)





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.