Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Dovlecei cu carne de vacă

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 300 g carne de vacă, 3 dovlecei, 2 cepe, 250 g roșii, 2 linguri untdelemn, verdeață.

Mod de preparare: Dovleceii curățați și spălați, tăiați în rondele, se pun la fiert cu carnea, roșiile și ceapa până se înmoaie. Se adaugă verdeața.
Se poate servi cu iaurt.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.