Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Dovlecei cu brânză de vaci
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2-3 buc. dovlecei mici, 200 g brinza de vaci, 1 buc. ceapa foarte mica, marar, maioneza, sare.

Mod de preparare: Se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi. Cu brinza de vaci se amesteca maioneza, ceapa taiata fin, mararul si apoi se adauga dovlecelul taiat cubulete. Se amesteca foarte incet.
Se serveste in bol, ornati cu rosii si ardei.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.