Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Doradă în crustă de sare
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 1

Ingrediente: 1 doradă, 2 felii lămâie, 3-4 linguri sare grunjoasă, 1 linguriță cu vârf de făină.


Mod de preparare: Se spală peștele, se pune la scurs (nu se mai curăță solzii) și în interiorul său se pun feliile de lămâie.

Se amestecă sarea cu făina și apa.

Se pune hârtie de copt în tavă, peștele se unge pe o parte cu jumătate din amestecul de mai sus, apoi se așează în tavă pe partea unsă și peste el se toarnă restul compoziției, omogenizând astfel încât să fie acoperit total.

Se dă la cuptor la foc potrivit până se rumenește crusta de sare.

Se scoate și se desface crusta cu atenție, eliminându-se cu tot cu pielea peștelui.

Se poate servi adăugând felii de lămâie sau mujdei de usturoi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.