Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Desert din pere cu sirop
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5-6 pere mari, 100 g zahar, 1 pahar vin rosu, 1 virf de cutit scortisoara, zeama de lamiie.

Mod de preparare: Se taie perele sferturi si se asaza intr-un platou adinc pudrate bine cu zahar. Se prepara siropul: se pune la fiert vinul rosu cu zaharul, se leaga putin, apoi se adauga scortisoara si putina zeama de lamiie. Se toarna siropul peste pere si se da totul la gheata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.