Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Desert din brânză de vaci cu zmeură, căpșuni, frăguțe
Rețetă lacto-vegetariană

Ingrediente: 250 g brinza de vaci proaspata, 250 g fructe proaspete sau congelate, 100-150 g zahar, 200 ml frisca pentru ornat.

Mod de preparare: Brinza de vaci impreuna cu fructele si zaharul se freaca cu dosul furculitei, pina cind se omogenizeaza, apoi compozitia se pune in cupe de sticla si se lasa la rece 2-3 ore.Dupa ce s-a racit, se modeleaza deasupra fiecarei portii cite o rozeta cu frisca. Se serveste rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.