Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Deliciul contesei
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 cartofi mijlocii, 3 galbenusuri, 3 linguri de smantana, 2 linguri de cascaval ras.

Mod de preparare: Se curata cartofii de coaja, se taie in cubulete ca pentru piure si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt bine patrunsi, se scurg de apa, se trec prin sita si se amesteca cu galbenusurile de ou, smantana si cascavalul ras.
Se formeaza cu o lingura cocoloase sau se fac cu cornetul de rozete care se asaza pe tava din aragaz, unsa cu grasime. Se baga in cuptor si se coc 20 de minute, pana se auresc.
Se presara, la alegere, cu boia sau cu chimen pisat si se servesc calde. Merg de minune la bere.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.