Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crostini cu fasole boabe și ton
Rețetă tradițională din Italia
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 100 g fasole fiartă (sau din conservă), 4 căței de usturoi, 2 crenguțe cimbru, 2 linguri ulei, sare, piper, 1 lingură zeamă de lămîie, 1 conservă ton (natural), 1 tulpină țelină, 1 ceapă roșie.
În plus: 8 felii pîine albă, 1 cățel de usturoi, 3-4 linguri ulei de măsline.

Mod de preparare: Se calăsc fasolea fiartă și scursă, usturoiul tocat mărunt și cimbrul în uleiul incins, se condimentează și se stropesc cu zeamă de lămîie.
Tonul scurs se rupe bucățele, se amestecă cu fasolea și tulpina de țelină dată pe răzătoare și se gustă de sare și piper.
Feliile de pîine se rumenesc, stropite cu ulei și frecate cu usturoi. Se acoperă feliile cu un strat de fasole, peste care se presară rondele fine de ceapă roșie.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.