Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cremă-spumă din brânză de vacă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 3 oua, 200 g branza de vaci bine scursa, 100 g frisca nebatuta (smantana), 4 linguri zahar, 1 lingura rom.

Mod de preparare: Separati albusurile de galbenusuri si bateti spuma albusurile (spuma sa fie tare).
Amestecati (cu mixerul) galbenusurile si zaharul pana ce acesta se topeste.
Adaugati branza de vaci, frisca (smantana) si romul si apoi incorporati usor albusurile batute.
Tineti crema 2 ore la frigider si serviti-o cu compot, salata de fructe sau cu fructe de padure proaspete.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.