Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cremă din lichior de ouă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 galbenusuri de ou, 80 g zahar, 80 ml lichior de oua, 5 foi de gelatina, 1/2 kg frisca, o lingurita pulbere de cacao.

Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu galbenusurile pana se transforma intr-o crema spumoasa. Se adauga lichiorul de oua. Gelatina, inmuiata 5 minute in apa rece, se stoarce si se dizolva in putina apa fierbinte. Se incorporeaza in crema de oua. La sfarsit, se adauga frisca batuta. Se pune intr-un vas si se baga la frigider 6-8 ore.
Cand se serveste, se ia cu lingura de supa si se presara deasupra cacao.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.