Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cremă cu ouă și pate de ficat

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 10 oua, un pate de ficat mare, ulei, sare, piper, maioneza.

Mod de preparare: Se fierb ouale tari,se cojesc,se separa galbenusul de albus. Se prepara maioneza dupa care se amesteca cu pateul si galbenusurile. Se adauga la compozitie albusurile taiata cubulete, sarea si piperul.
Se serveste rece.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.