Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Creier cu maioneză

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 300 g creier, 250 g maioneza, 100 ml smintina (facultativ), patrunjel, marar.

Mod de preparare: Creierul de vitel sau de porc se fierbe, se strecoara si, dupa ce s-a racit, se taie in felii care se vor aseza pe platoul de servit. Peste ele se desarta maioneza, dupa ce i s-a potrivit gustul mai picant cu sare, zeama de lamiie, mustar, marar sau patrunjel si s-a amestecat cu smintina de buna calitate. In loc de maioneza se poate pune sos olandez sau sos maioneza cu smintina.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.