Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crap umplut cu ciuperci (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 crap mare, 200 g ciuperci, verdeață tocată, 1 ceașcă ulei, sare, piper măcinat, o felie pâine, 1 păhărel vin alb, 1 ceapă, 1 țelină.

Mod de preparare: Se curăță peștele de solzi, se golește de intestine și se scot cu atenție oasele de la burtă. Se sărează pe dinăuntru și pe dinafară. Se lasă să stea așa până când se pregătește umplutura. Se toacă ciupercile și se pun într-o cratiță împreună cu uleiul, ceapa tocată mărunt și țelina dată prin răzătoare. Se lasă să scadă la foc mic, cu cratița acoperită. Când amestecul s-a înmuiat bine, se pune într-o farfurie adâncă și se amestecă cu miezul de la o felie de pâine înmuiat și bine frământat, cu verdeața tocată, sare și piper măcinat. Amestecul se omogenizează și se introduce în burta crapului. Peștele se înconjoară cu o ață de bumbac, se pune într-o formă și se introduce la cuptor cu o cană de apă caldă, sare, boabe de piper și frunze de țelină. La cuptor se ține 30 min., la foc potrivit. Se adaugă vinul, se întoarce peștele și se continuă frigerea încă 30 min. Se scoate forma din cuptor, se lasă să se răcească, apoi se servește crapul tăiat felii groase, cu umplutura alături, stropit cu sosul în care s-a făcut.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.