Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crap umplut cu cașcaval
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 1 crap de 1,5 kg, 250 g cașcaval, 200 g unt, 100 ml vin alb, 50 ml ulei, sare, piper, 1 legătură pătrunjel verde.

Mod de preparare: Curățați crapul, îl spălați, îl presărați cu puțină sare și-l lăsați așa. Tăiați bucățele 100 g unt, dați cașcavalul pe răzătoare, presărați puțin piper și le amestecați. Umpleți peștele cu untul și cașcavalul pregătite, îl ungeți cu vinul amestecat cu ulei, îl așezați într-o tavă unsă cu unt și-l dați la cuptor pentru 30 de minute. Din cînd în cînd, îl scoateți și-l mai ungeți cu vin și ulei. Cînd e gata rumenit, așezați peștele pe un platou, puneți deasupra untul rămas tăiat bucățele, presărați verdeața și-l aduceți la masă.
Merge foarte bine alături de garnitură de legume sotate.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.