Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crap la cuptor (II)
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un crap de 1-1,5 kg, 2-3 cepe, cartofi, usturoi, un pahar de vin alb sec, o ceșcuță de ulei, 2 foi de dafin, boabe de piper, bulion de roșii, ulei, sare.

Mod de preparare: Se curăță un crap de 1-1,5 kg, se sărează pe afară și înăuntru, se lasă să stea așa 1/2 oră. Se taie 2-3 cepe felii subțiri (opărite, apoi trecute prin apă rece); se așază crapul în tavă, cu burta în jos, sprijinit de cartofi curățați și tăiați bucăți. Se pun ceapa, un cățel de usturoi, un pahar de vin alb sec, o ceșcuță de ulei, 2 foi de dafin, boabe de piper, bulion de roșii sau un sos de roșii gros. Se unge bine crapul cu ulei, se dă ia cuptor cam o oră. Se unge din când în când cu sosul din cratiță. Dacă scade prea tare înainte de a fi peștele gata, se mai pune puțină apă. Se scoate usturoiul înainte de a servi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2022 Pandora Impex SRL.