Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crap cu vin negru
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 crap de 1-1,5 kg, ulei, 1/4 I vin negru, piper, cîteva linguri zeamă de roșii sau 1 lingură plină de bulion.

Mod de preparare: Se curăță crapul (de 1-1,5 kg), se spală și se taie bucăți. Se sărează; se ung cu ulei bucățile de pește și se pun în tava unsă cu ulei. Se lasă la cuptor și, când s-a rumenit peștele, se adaugă 1/4 I vin negru, piper, câteva linguri de zeamă de roșii sau 1 lingură plină de bulion. Se lasă să fiarbă încet; când este gata, se lasă să se răcească în tavă și se aranjează apoi pe un platou, cu garnitură de ciuperci înăbușite sau arpagic înăbușit.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.