Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crap cu sos picant
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 crap de 1-1,5 kg, ulei, foi de dafin, tarhon, usturoi, 2-3 linguri de bulion de roșii.

Mod de preparare: Se curăță de solzi un crap de 1-1,5 kg, se evis-cerează, se spală, se sărează, se stropește cu ulei și se dă la cuptor. Se pune la fiert apă cu foi de dafin, piper, tarhon, usturoi pisat mărunt. După ce a dat câteva clocote, se strecoară și se toarnă peste bucata de crap din tavă. Se stropește peștele mereu; când începe să se înmoaie, se adaugă 2-3 linguri de bulion de roșii. Când s-a rumenit peștele, se scoate din tavă și se taie în felii nu prea late.
Se servește cu cartofi pai și un vin alb sec.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.