Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Crap cu roșii și usturoi
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 1 h 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Un crap de 1-1,5 kg, sare, ulei, usturoi, roșii, pătrunjei verde.

Mod de preparare: Se curăță crapul, se spală și se taie în bucăți, care se sărează și se pun într-o tavă unsă cu ulei. Se pune tava la cuptorul încins, ungându-se peștele din când în când cu uleiul din tavă. Când peștele este gata, se scoate din tavă, se aranjează pe platou și se acoperă cu sosul următor: se călește usturoiul (o căpățână tocată mărunt) în ulei; când începe să se rumenească, se adaugă felii de roșii (4-5 roșii) curățate de pieliță și de semințe, sare și piper. Se presară pătrunjel verde tocat și se lasă să fiarbă încet în cuptor cam 20 de minute. La fel se poate pregăti somnul la cuptor.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.