Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlete milaneze
Rețetă tradițională din Italia

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 cotlete de vițel, 1 ou, 100 g cașcaval, 100 g unt, sare, sote de legume.

Mod de preparare: Se sărează cotletele, se dau prin ou bătut, amestecat în părți egale cu cașcaval ras. Se prăjesc în unt, acoperite și la foc potrivit.
Se servesc cu sote de legume.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.