Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlete de vițel sote cu sos de vin

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 4 cotlete, 1/2 lingura unt topit sau 2 linguri ulei, patrunjel verde, 1/2 pahar cu vin alb, 1 lingurita faina, zeama de carne, sare, piper, cartofi pai, salata verde.

Mod de preparare: Se presara cotletele cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se asaza intr-o tigaie de fier foarte incinsa. Se adauga ulei si se rumenesc pe amindoua partile, apoi se scot. In sosul din tigaie se pune o lingurita de faina si se stinge imediat cu 2-3 linguri de zeama de carne sau apa calda si cu vinul. Se lasa sa mai dea 2-3 clocote si se toarna peste cotlete.
Se servesc cu cartofi pai si salata verde.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.