Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlete cu sos picant

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 6 cotlete potrivite, 3 linguri ulei, 4 roșii, 1 pahar vin, cimbru, mentă, sare, piper.

Mod de preparare: Într-o cratiță, se prăjesc cotletele în ulei încins. Între timp, roșiile curățate de pieliță și semințe se dau într-un clocot, se pasează și se pun din nou la fiert cu vinul, sarea și piperul. Cotletele se presară cu cimbru și mentă, tocate; se toarnă sosul și se mai lasă 10 min. la foc moale, în cratița acoperită.
Se servesc fierbinți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.