Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlete cu garnitură picantă

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4-8 cotlete (in functie de marimea lor si de felul carnii), 2 lingurite ulei, 400 g castravete mare, de salata, 4 rosii, 2 catei de usturoi, 2 ardei iuti, 400 g masline negre, 4 linguri patrunjel verde tocat, sare, piper.

Mod de preparare: Se curata castravetele de coaja, se spala, se zvanta, se taie cubulete. Se spala rosiile, se taie marunt. Ardeiul iute se cresteaza pe lung, se scot semintele si nervurile, se spala bine si se taie fasii. Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se desfac maslinele in doua si li se scot samburii. Patrunjelul verde se spala, se toaca. Se amesteca toate ingredientele intr-un castron, se sareaza, se pipereaza.
Separat, se curata cotletele de grasime, se condimenteaza si se prajesc in uleiul bine incins, intr-o tigaie de teflon cu capac, circa 5 minute. Se scot din tigaie si se pun la cald. In grasimea ramasa se trec repede toate legumele, apoi se servesc langa fripturi





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.