Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Cotlet umplut cu cârnați

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 kg cotlet, 1 carnat, 1 lingura de ulei, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 legatura de morcovi noi (sau 1 morcov mai mare), sare.

Mod de preparare: Carnea se dezoseaza, se strapunge mijlocul cu un cutit lung si ascutit. Se desface putin taietura si se introduce carnatul. Carnea se sareaza, se prajeste in ulei incins, se adauga ceapa si usturoiul, morcovii taiati rondele si se inabusa cu putina apa. Se prajeste apoi la flacara mare sau la cuptor si se serveste taiata felii, cu sosul trecut prin sita deasupra.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.